Herkuton Helmikuu-haaste, päivä 1 - Tästä se lähtee

Tässä vähän ensimmäisen herkuttoman päivän tunnelmia. 
Aamulla oli tos JES-olo, yhtään ei tehnyt karkkia mieli ja olo oli suht virkeä risaisen yön jälkeen. No, vaa'alla käynti pisti mielen vähän tylsäksi. Painoa on tällä hetkellä 57,1kg ja tavoitepaino on 55kg. Mittailin tossa vähän makkarankuoren ympäriltä ja sain seuraavat tulokset: vyötärö: 66cm, navan alta 80cm ja lantion levein kohta 88cm. Viime vuonna mitat olivat seuraavat (mitat otettu Titiuun raskaustestin jälkeen): vyötärö 65vm, navan alta 76cm ja lantion levein kohta 84cm. Eli matkaa vielä on tavoitteeseeni.

Herkuton Helmikuu-haastetta ei pidä ottaa liian vakavasti, mutta haluan ihan konkreettisia tuloksia tämän herkuttomuuden vaikutuksista vartalooni ja painooni.
Ukko aina toitottaa, että kelpaan hänelle juuri tälläisenä- vähän pyöreänä. No aijaa! :-D Kiitos vaan.. Välittämättä Ukon halusta pitää kainalossaan sitä "vähän pyöreätä" naista, jatkan haaveilua solakammasta vartalosta.

Äsken täytyi syödä vähän marjoja soijajogurtin kera, sillä kävi tekemään niiiiin paljon mieli mokkapaloja tai edes palaa Daim-suklaata! Kuola valuen haaveilen täällä suklaisesta, rasvaisesta ja jostain kermaisesta leivonnaisesta. Toivottavasti Mammani ei huomenna tarjoa hänen tekemiään laskiaispullia minulle. 
Ensimmäinen päivä herkuttomuutta ja jo tekisi mieli sortua. Ei, Ei. Nyt on pysyttävä kovana.
Sisälläni herkkujen Don Quijote yrittää taistella tuulimyllyä vastaan, mutta tämä tuulimylly ei puhu eikä pukahda.

Olen muuten parina päivänä kokeillut syödä vähän juustoa. Titiuun masu tuntuisi ottavan juuston aika kivasti vastaan tissimaidon kautta, eikä sen kummempia kipuja ole ollut. Ihan vielä en uskalla lopettaa kokonaan maidotonta ruokavaliota, vaikka mieleni tekeekin niiiiin kovasti lasillista kylmää maitoa. Välillä olen siis vähän maitosuklaata tai juustoa kokeillut. Toivottavasti pienen herran massu kestäisi jo maitotuotteita ja minä saisin ihanaa rasvatonta kylmää maitoa.

Mokkapalojen kuvat silmissä lähden viihdyttämään nappuloita! Tsemppiä teille, jotka olette haasteessa mukana! Ja mukaan saa tulla kuka vain ja koska vain!

ps. Ihanaa, kun olen saanut muutaman bloggaajan innostumaan haasteesta! Yhdessä me pystytään tähän!!

pps. Minua nauratti aivan kamalasti, kun Herkuton Helmikuu-haaste postauksessa, joku oli klikannut Itketti-nappia. Mutta hei, niin itkettää muakin tämä haaste! :-D


Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!