Elämän suola ja sokeri

Virtuaaliystäväni Veera, Elämän suola & sokeri-blogista, on bloggaillut kohta jo vuoden! Olen seurannut Veeran ja hänen kauniin Peppi-vauvansa elämää blogin alusta alkaen. Jäin heti tähän blogiin koukkuun ja kävin seuraamaan Veeran taivalta raskaana ja hänen kasvuaan äidiksi. Nyt Veeralla ja hänen miehellään on kaunis Peppi-tyttönen!
Kun itse aloitin bloggailun, uskalsin käydä kommentoimassa Veeran blogia ja ystävystyimme virtuaalimaailmassa melkein heti. Veerakin seuraa aktiivisesti minun blogiani.

Nyt Veera on päättänyt palkita yhden lukijansa blogin synttäreiden kunniaksi. Hän valitsi lukijoidensa joukosta ne kymmenen, jotka kommentoivat ja ovat muutenkin aktiivisia hänen bloginsa puolella. 
Minä olen yksi niistä kymmenestä! 
Kiitos, Veera, vielä siitä. Olen todella otettu. <3
Veeran blogin lukijat voivat nyt äänestää viiden päivän ajan omaa suosikkiaan, joka heidän mielestään ansaitsee synttäripalkinnon. Käyhän sinäkin kurkkaamassa tästä linkistä äänestystä ja äänestää omaa suosikkiasi (minua ;-) )

Tällä tunnustuksella toivotaan blogiin lisää lukijoita. Ja kuten tapana on, laitetaan tunnustuksia eteenpäin:


pps. Koittakaahan keksiä vastaus kuva-arvoitukseen edellisessä postauksessa. ;-)


4 kommenttia

 1. Kävin äänestämässä sinua;)
  Ja hei anteeksi vielä siitä runo-jutusta! Olin aivan varma, että olen nähnyt sen runon jossain. Ja itse asiassa löysinkin sitten sen runon joksi sinun omaa runoasi luulin. Näpytän sen joskus vaikka sähköpostiisi kun vaan kerkeän.
  Terkkuja! :)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, kiitos äänestäsi. :-)

  Ja hei, ei todellakaan jäänyt mitään huonoja fiiliksiä siitä runo-jutusta! Olin ihan oikeasti otettu, kun luulit sen olevan jonkun muun - ehkä jopa tunnetun runoilijan runo. Yöllä kirjoitin sitä kyynel silmäkulmassa hormoonihöyryissäni. Taisi jäädä vielä hormoonit hyrräämään aamuun asti. Toivottavasti et saanut väärää kuvaa minusta, kun sitä niin hanakasti puolustin omakseni. Pahoittelen! :-)

  Laita vain se spostiini - tai blogiisi - kun ehdit sen näpytellä. Sinulla on blogissasi niin kauniita runoja aina. ;-)

  Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos tästä, mulla sammu kone varottamatta kesken kommentin kirjottamisen, mutta omaan postaukseeni tästä tunnustuksesta, tais tulla loppuun se olennainen mitä olin tännekkin kirjoittamassa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Eevi♥ Ehdinkin muuten jo äänestää sinua siellä Veeran blogin puolella..:)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!