Blogin uusi logo

Kertokaahan, mitä olette nyt tuosta mieltä?

Yritin kuvien avulla kuvata sitä, mitä kaikkea täältä blogista löytyy: leipomista, askartelua, ompelua, lapsia, valokuvaamista..

Ei mulla muuta.

Titiuu nousi väärällä jalalla ja vähän jännittää miten saan herran nukkumaan, kun ei uloskaan voi lähteä. :-/4 kommenttia

 1. Logo itsessään on minusta tosi kuvaava ja hyvä, mutta minusta olisi kiva jos tuossa ylhäälle saisi ympättyä myös blogin nimen? Saisiko sen vaikka tuohon kuvan yläpuolelle?

  Täällä on 26 astetta pakkasta taas vaihteeksi. Ajattelin silti urheasti jättää Tipun Iskälle ja käydä pikku lenkillä. Loppuis jo nyt pakkaset niin pääsis vaunujen kanssa ulos!

  Mukavaa päivää teille ystäväiseni, toivottavasti saat Titiuun helposti unille :)

  VastaaPoista
 2. Mietin Äpyli ihan samaa, mutta se kuvankäsittelyohjelma jolla tän kollaasin tein, ei sisältänyt kivoja fontteja. Netistä yritin myös etsiä, mutta aivot eivät jaksaneet raksuttaa asiaa tarpeeksi pitkälle. Toinen vaihtoehto olisi lisätä blogin nimi tämän bloggerin kautta, mutta se tulee ikävästi noiden kuvien päälle. Täytyy vielä hioa tätä ja pyytää Ukkoa avuksi. Olisin niin halunnut blogin logon jollain kivalla kaunokirjoituksella. Minä+tietokone=huono yhdistelmä. Enköhän mie jotain keksi, ellei hermo mene.

  Täälläkin on yli -20 pakkasta ja lapset hyppivät seinille. Viikko mennyt todella vähäisillä yöunilla ja vähän alkaa jo patterit loppumaan. Mutta ei muuta kuin "Etiäppäin", sano mummo lumessa.

  Hyvää päivää ja lenkkiä myös sinulle ystäväiseni!

  VastaaPoista
 3. Tykkään :) Tosiin blogin nimi ois kyllä hyvä tuolla, harmi ettei kivaa fonttia vaan löytyny :/

  VastaaPoista
 4. Täytyy yrittää illalla paneutua asiaan ajatuksella. Kiitos, kun tykkäätte ja kommentoitte. =)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!