Vastauksia lukijoiden kysymyksiin osa 2: vaatetyyli, josta erityisesti pidän

Tässä postauksessa vastaan lukijan kysymykseen: 
millaisesta vaatetyylistä erityisesti pidät?

Ja minähän innostuin tästä kysymyksestä. 
Levitin sängylle yhdeksän eri paitaa, koruja ja varmaan neljät housut. 
"No niin, Ukko! Nyt käydään vähän kuvaamaan". 
No, vastaan tuli aika ja melkein koko ajan jompikumpi lapsista kaipasi huomiota. Kuvia saatiin niukasti ja pakko myöntää, että Ukko ei osaa YHTÄÄN ottaa sellaisia "muotikuvia". Okei, en minäkääm osaa poseerata ja tämähän ei ole muotiblogi, joten kömpelö sisäinen mallini ikuistettiin nyt näin - yksinkertaisesti ja tylsästi. :-) Halusin kuitenkin vastata tähän kysymykseen kuvin. Ihan vaihtelun vuoksi.

Behold! 
Täältä tulee aina farkkuja/legginsejä/tregginsejä käyttävä, Kalevala koruja hamstraava ja raskauden jälkeen vatsaansa PEITTÄVÄ kotiäiti...


Itse oli pakko ottaa pari kuvaa ihan kameraa kädessä pitäen. Laadukasta ja tarkkaa suunniteltua..

Villatakit ovat pakollisia talvisin!

Ihana Kalevala!

"Miten mun pitäs nyt tässä olla?"

Kukkia, kukkia, kukkia..

Välissä vaatteiden ja korujen vaihto

Pökkelö..

Finito!
No, millaisesta vaatetyylistä minä erityisesti pidän? 
Persoonallisesta, simppelistä, mustasta, värikkäästä, näyttävästä, juuri jokaisen omaan luonteeseen istuvasta.. (pikkaisen ristiriitainen vastaus)
Löysistä mustista tai värikkäistä paidoista, villatakeista, koruista ja pillifarkuista. Vaatekaapistani löytyy yhtä paljon mustaa ja väriä. Pidän näyttävistä paidoista ja varsinkin sellaisista juhlavista. Tietenkin kotona hiippailen usein villasukissa, pierukalsareissa ja haisevissa t-paidoissa. Niitä kuviahan en tietenkään tänne laita, ettei vaan tule homssuista kuvaa minusta.

Tärkeintä on kuitenkin aina se, joka sykkii kaiken sen vaatekasan ja ihon alla - sydän. Ihan sama, millaiset vaatteet päällesi laitat, kunhan on kultainen sydän! :-)


Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!