Ruusut

Tässä taas muutamia testikuvia järkkärillä. Heilutin yhdellä jalalla sitteriä, jossa oli hivenen itkuinen ja väsynyt poika, kamera sattui olemaan juuri saatavilla ja pöydällä komeili ruusuja. 
Tässä tulos tuosta päivästä. 
Kuvathan ovat "pientä" hienosäätöä vailla. Kuvien rajaamisessa on mulla kyllä opittavaa. Aina jää jostain kulmasta jotain oleellista pois tms. Kokeilin eri valotusajoilla, tarkennuspisteillä, aukon koolla ja ISO-herkkyydellä kuvien ottamista. Muutamassa  kuvassa käytin salamaakin, mutta yleensä en ole salaman suurin fani. Mulla on noi mustavalkokuvat jotenkin alkaneet tuntua "omilta". Ne jotenkin kiehtovat minua.

Mutta, tässä nyt näitä testikuvia ja kuvathan on otettu ihan harjoittelumielessä. :-)


ps. Sinä, joka löysit blogiini hakusanalla "ärsyttäviä äiti blogi", oliko blogini tarpeeksi ärsyttävä? Jäitkö koukkuun? :-)


3 kommenttia

  1. Eikä! Ihan oikeastiko joku on löytänyt tänne tuollaisella hakusanalla :D ?! No johan nyt on... Ihmeelliset "ärsyttävän" kriteerit on jollain kyllä. Noh, huumorin kannalta tuollaiset on kai otettava :D

    VastaaPoista
  2. En tiedä, nappaako hakukoneet jotenkin noita sanoja sieltä täältä blogia? Uusia hakusanoja on myös "moderni sauna" ja "kalevala häät". :-D Käy ihan huviksesi katsomassa, millaisilla hakusanoilla sun blogiin on löydetty. Saatan myös olla niin ärsyttävän täydellinen, ja mun blogi tietää sen?! ;-) (vitsi, vitsi)

    VastaaPoista
  3. Tai saatan myös olla, piti sanomani..

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!