Pieni Titiuu 3kk!

Pieni herra Titiuu täyttää tänään 3 kuukautta! 

Aika menee aivan liian nopeasti! 

Pienestä kääröstä on kuoriutunut kommunikoiva ja ympäristöään tarkasti seuraava pallero.
Titiuu hymyilee ja nauraa, potkii ja viuhtoo hurjasti käsillään ja ääntelee. Nyrkit löydettiin eilen ja niitä katseltiin sitten koko ilta silmät ristissä. 

Pientä herraa naurattaa varsinkin ne tutut kukat seinällä tai oman pehmonallen hauskat pusut. Eräs tapa, jolla varmasti saa pojan nauramaan, on ottaa pojan käsistä kiinni ja hieroa niillä hänen mahaansa ja samalla sanoa "nam, nam, nam"!

Päivisin poika kommunikoi äänillä: "hgggn", "hrrrr", "höööö", "huuu", ja "hoo". Iltaisin kuuluu sitten väsyneestä pojusta korkeampia "aa-aa-aa"-tapaisia ääniä.

Yöt nukutaan nyt omassa vuoteessa, joskus paremmin ja joskus (kuten viime yönä) heräillään 10-60 minuutin välein. Tissiä poika ei tarvitse yöllä kuin kerran tai kaksi. Olen kuitenkin aika herkkä tarjoamaan tissiä unissani, mutta onneksi ne hurjat puklailut (Mimmin mukaan kuplailut) ovat loppuneet ja Titiuu kieltäytyy nätisti tissistä, eikä ahda enää itseään täyteen väkisin.

Nyt käytetään pojalle 62-68cm kokoisia vaatteita!! Meinaa välillä kyynel tulla, kun katselen vanhoja, vasta kuukausi sitten käytettyjä vaatteita.

Poju seuraa kivasti vuoteessaan mobilea tai Mimmin leikkejä. Äiti ehtii hyvin vaikka siivota sillä aikaa.. se on kyllä aika tylsää. ;-)

Tässä vähän kuulumisia neuvolasta. Meidän herra muuten sai kahden yön kovan kuumeen rokotuksista. Oli aivan hirveää pidellä tulikuumaa poikaa, joka ihan selvästi oli huonovointinen. Onneksi on Panadol ja äidin hellä syli!

"Hymyilee. Nauraa ääneen. Ääntelee. Iho kuiva, karstaa päässä -> rasvaukset. Hyvin kasvaa rintamaidolla. Päänkannatus alkaa tulla vähitellen."

Strategiset mitat ovat 
paino 7080g, pituus 65cm ja pään ympärys 40,3cm.

Niin se aika menee. Kohta on jo kuukausi meidän naimisiinmenosta ja vieläkin on se uusi ajokortti hankkimatta. Täytyy varmaan pyytää luottomummia, eli Pyörämummia, lasten seuraksi kaupungille, jospa tämä äiti saisi vihdoin homman hoidettua. ;-)


4 kommenttia

 1. Aika rientää kauheaa vauhtia! Tuntuu, että ihan äskenhän sinä vasta odotit Titiuuta. Aika hauska, Tipu ja Titiuu käyttävät samankokoisia vaatteita :D Tai no, 62 cm ei enää mene, mutta 68 kyllä. Onnea pienelle suurelle miehelle 3 kk - päivänä <3 !

  VastaaPoista
 2. Ihan samat sanat kun Äpylillä.. Miten Titiuu voi olla jo 3kk :O???! :D

  VastaaPoista
 3. Heh, iso poika teidän titiuu!

  Peppi oli 5kk neuvolassa 8,1kg ja 69,6cm (?).. :) Saas nähdä paljonko nyt 6kk neuvolassa on :)

  Onnea Titiuu!!!!

  VastaaPoista
 4. Meidän herra on samoissa mitoissa kuin siskonsa oli 6kk ikäisenä! Isi on kaksimetrinen ja satakilonen, joten ei ihme, että poju kasvaa vauhdilla. Pitää saada isi kiinni!

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!