Muumitalossa arvotaan 16.01-27.01!!

Arvontalaulu raikaa
on arvonnan aika
kelle nalli napsahtaa
nalli napsahtaa

Viimeinkin kahdeskymmenes lukijani liittyi joukkooni (kiitos siitä ja tervetuloa) ja seuraavaksi on lupaamani arvonnan vuoro!
Tosi kiva, kun jaksatte seurata blogiani. :-) 

Tällä kertaa arvotaan 
Pentikin ihana peltinen sisustussydän, suklaata ja Partyliten tuoksukynttilöitä!Sinulla on aikaa osallistua arvontaan perjantaihin 27.01 asti!

Arpoja saa seuraavanlaisesti:

Yhden arvan saat, kun 
vastaat seuraavaan kysymykseen:

Mikä on lempparipostaus- tai kuva (kuvan täytyy olla minun ottamani) blogissani ja miksi?

---

Toisen arvan saat automaattisesti, kun olet  
rekisteröitynyt lukijakseni.

Myös arvonnan aikana liittyvät huomioidaan.
---
Kolmannen arvan saat, kun linkität arvonnan blogiisi
TAI
 Teet postausehdotuksen. Kerro, mistä aiheesta haluat lukea tai nähdä kuvina blogissani.

Sinulla on siis mahdollisuus KOLMEEN arpaan!!

Jos haluat osallistua arvontaan, laita viestiä tulemaan TÄHÄN postaukseen.

Anonyymit, laittakaa kommentin perään joku nimimerkki ja sähköpostiosoitteenne. Jos ette halua, että sähköpostiosoitteenne julkaistaan kaiken kansan nähtäville, laittakaa se minulle osoitteeseen muumitalossa@hotmail.fi

 Arvonnan voittaja kerrotaan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana blogissani!

Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan ja toivottavasti viihdytte Muumitalon matkassa. <3
 


6 kommenttia

 1. slurps juulioita :P pakko osallistuu :D voi eii, että mikäkö on lempparipostaus.. onko tähän linkitettävä joku? vai voinko vaan sanoa että ne nukketalontuunaus jutut on ollu kiinnostavia +kaikki muut missä oot esitellyt kädentaitojasi korttien ym. muodossa :D? pliis myy, ilmotathan jos mun vastausta ei hyväksytä niin panostan enemmän ;) ja kuva, hmm.. no hei mä sanon että esimerkiksi ne hääkuvat, tai ne on tietysti joku muu ottanut kun sinä.. noh toi uus profiilikuva, molemmissa pointti siis se että oot uskaltautunut "täysanonyymistä", kohti "paljastumista", pisteet rohkeudesta :D eli tästä vastauksesta yksi arpa ja koska oon lukijasi niin toinen arpa, kiitos :)! voih ja kolmaskin arpa.. mä ehdotan nimittäin postausehdotusta: nytkun oot päässyt tuohon järkkärimaailmaan, johon mäkin haaveilen pääseväni, niin tee noita kuvailu postauksia, kaikki "taidekuvat", kokeilut jne esille :)..ja pahoittelut pitkästä vastauksesta ;)

  VastaaPoista
 2. Tämä vastaus oli ooooiken hyvä! ;-)

  VastaaPoista
 3. toi sydän on kaunis ja tänä sähkökatkojen talvena kynttilöitä on ihan pakko olla kaapissa paaaaaljon aina (ja iskä tykkää julioista)...eli pakko osallistua - kahdella arvalla
  oon lukija ja kerron tykkääväni erityisesti ompelupostauksista...kaikenlainen värkkäily kiinnostaa

  VastaaPoista
 4. 1)Lempparipostaus vähän ajan sisään joulua, ruokaa, leipomista ja käsin näpertämistä rakastavalle oli kyllä se missä olit leiponu leipää ja tehnyt konjakkisinappia ja oi kaikkea niin ihanaa. Siinä oli ihana joulun tunnelma :) ja kuvana tykkäsin jostain syystä kauheesti tosta testikuvia postauksen kuvasta missä oli pöytä kaatuneena, ihanan vanhahtava ja luonnossa otetut kuvat on aina ihania :)
  2) Olen lukija jo

  Eli kaksi arpaa ja nimimerkiks ihan vaan Anna :)

  VastaaPoista
 5. Heips! Minäkin osallistun arvontaan. Ensimmäinen arpa: Lempparipostaukseni on se, jossa kerrot Titiuun odotuksesta :) . Niin ja kivoja kuvia ovat mielestäni ne mustavalkoiset kuvat Titiuusta siinä "Tissimiehen lokikirja" - postauksessa.
  Toinen arpa: Olen lukija. Kolmannen arvan voisin lunastaa postausehdotuksella: Tee sellainen "Päivä meidän matkassa" - postaus! Vaikka pelkkinä kuvina, mutta kiva olisi jos kuvien ohessa kertoisit myös kirjoittaen mitä olette kyseisen päivän aikana lasten kanssa touhuilleet. Siinähän yhdistyisi kivasti postauksen teko ja kuvaamisharjoitukset ;)

  On ollut ihan ikävä! On ollut kiireistä taas, mutta kunhan löydän sopivan hengähdystauon, kirjoittelen sulle vaikka piiiitkän postin :)

  VastaaPoista
 6. Osallistun kolmella!

  Eniten tykkään lapsiin liittyvistä jutuista ja nyt ekana tuli mieleen se postaus jossa oli kaikki mimmin hauskoja juttuja.. En nyt löytänyt sitä tekstiä, mutta oot vissiin ainakin yhden sellasen postauksen tehnyt jossa mimmi sanoo kaikkea hassua ja sä vastaat..? ;-) Se on hauska!

  Postausehdotuksen annan, elikkä tee postaus tulevaisuuden suunnitelmista ja haaveista. Missä toivoisit olevasi vaikka 5vuoden päästä? Luuletko että teillä olisi sitten kuitenkin silloin lisää lapsia? Aijotko mennä työhön tai jatkaa opiskeluja?

  Tienaako näillä sen kolme? ;-)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!