Kun mikään ei onnistu

Olen yrittänyt eilisestä asti julkaista onnistuneesti vastauspostausta lukijoiden kysymyksiin, mutta kun tämä blogger ei vaan toimi - tai sitten vika on minussa.
Tekniikka ärsyttää, ja tekisi mieli heittää jotain halpaa ja särkymätöntä seinään - pehmolelu ehkä?
Katsotaan uudestaan paremmilla hermoilla ja paremmalla ajalla..
 
Kaupan päälliseksi olen löytänyt netistä vaikka mitä kivoja korttiaskartelujuttuja häiden kiitoskortteihin, mutta melkein jokaisen kivan jutun kohdalla luki: EI VARASTOSSA!

Eilen oli pakko tehdä Kinuskikissan Daim-muffinseja ja sehän kostautui painossa.. Kohta siihen tavoitepainoon on taas viisi kiloa. Masentaa.

Titiuu on TAAS nuhassa, Ukko tulee vasta huomenna kotiin ja Mimmi mankuaa koko ajan, että heitä koiralle pallo. Eilen tyttö heitteli palloa "parhaan kaverinsa Mintun" kanssa ja Mimmi lähti "noutamaan" palloa meidän sängyn alta ja KAS, tyttö oli vaatteita ja hiuksia myöten PÖLYSSÄ. Pitäsköhän täällä imuroida?

Pieni valonpilkahdus tällekin päivälle löytyy: naapuri soitti juuri ja pyysi Mimmiä heidän takapihalle lumitöihin ja minä pääsen Tissimiehen kanssa sillä aikaa neuvolaan. Meidän poika on kohta jo 3kk!! HELP!

Kaikki on ihan tyhmää ja nyt tekisi mieli käydä lattialle Mimmin kanssa itkemään ja kierimään pölyssä.. Toisaalta, sitten ei ehkä tarvitsisi imuroida..


Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!