Joulukorttipuuhastelua


Tämä korttipuuhastelupostaus koostuu ensimmäisitä harjoituskorteista, joihin tarvikkeet löysin askartelulaatikon pohjalta - eli aika köyhät olivat evääni. Ja sitten myöhemmin tehdyistä korteista, kun sain paranneltua askartelulaatikon sisältöä.

ROUND 1

Minuun iski mieletön askarteluvimma lokakuun alussa.
Askartelulaatikkoni kätköistä löytyi pahimman askarteluvimman tyydyttämiseen vähän tarvikkeita, joilla sain tehtyä ns. ensimmäisiksi letuiksi kutsumiani kortteja. Vähän tuntui mielikuvitus ja muukin olevan ruosteessa pitkän tauon jälkeen, mutta kyllä nämä nyt kelpaavat.

Harmittaa todella paljon, kun en ottanut viime vuonna tekemistäni korteista kuvia. Hyvähän se tässä vaiheessa on tajuta.

Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille, joka löytää näistä kirjoitusvirheen. Hups! :-) Enkä voi edes vedota siihen, että synnytin just, niin pää oli vähän hatara..

ROUND 2

Tässä sitten myöhemmin tehtyjä joulukortteja. Osa korteista on 3D-kortteja, mutta se 3D-"efekti" näkyy kuvissa hyvin hyvin heikosti.

Askartelutarvikkeet Tiimarista ja täältä.
Lopuksi hieman askartelumusiikkia 
Tule jo joulu kultainen!!


Kelpaako? :-)


2 kommenttia

  1. Yhyy en kestä, oot varsinainen korttitaituri :D! Noi "harjottelukierroksenjämäkortit" on musta ihan yhtä hienoja kun kaikki muutkin. Siis todellako jaksat kaikille sukulaisille tehdä itse kortit, huippuihanaa! ..Saako kysyä kuinka monelle lähetät kortit? Onko tossa jo kaikki (aikamoinen läjä noitakin) vai onko vielä lisää tulossa.. :D? Vähänkö tykästyin tohon punaiseen kukkia, narua ja kultatussia korttiin <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :-D

    26 korttia tuli tänä jouluna tehtyä ja tässä on jo onneksi kaikki! Tuli aloitettua jo hyvissä ajoin näiden teko. :-)

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!