Yksi vauva, kiitos!

Mulla on jostain kumman syystä puheenaiheet aika vähissä tässä vaiheessa raskautta (tänään 38+3, joka ei ole edes vielä paljoa!!).
Mistään muusta ei oikein osaa puhua, kuin tästä mahasta ja toivottavasti IhanJustKohta tulevasta synnytyksestä. En vain jaksa enää odottaa! 

Kärsivällisyyteni on tällä hetkellä samaa luokkaa kuin Mimmillä, eli aika huono. Kiva sitten jälkeenpäin ajatella, että no joo, eihän siinä mikää kiire oikeasti ollut ja voi kun minä olinkaan niin kärsimätön. Ennalta havaittua jälkiviisautta?

Ukko yrittää lohduttaa, että kyllä se sieltä tulee. No tulee tulee, mutta kun voisi tulla nyt HETI! Minulla olisi yksi hyvä ehdotus miten synnytyksen saisi käyntiin, mutta iso olemukseni enemmänkin tuntuu karkottavan mieheni pois pedistä, kuin että se vetäisi puoleensa. Ihana mieheni!

Mulla on ihan koko ajan sellainen olo, kuin olisin syönyt yhden lautasellisen liikaa ruokaa. 
Heti kun supistaa vähänkin kipeästi, niin havahdun vilkuilemaan kelloa ja jään odottamaan lisää supistuksia. Tässä koneella istuessani supistuksia on tullut jotain neljä, mutta eivät tarpeeksi napakoita. 

En usko, että olisin nyt näin kärsimätön ilman sitä väärää hälytystä. 
Vai olenkohan yksinkertaisesti taantunut uhmaikäisen tasolle, joka haluaa kaiken nyt ja heti, ja ilman vastalauseita?!

Toivottavasti saisin tämän päähänpinttymän vaihtumaan johonkin muuhun. Ihan hyvältä näyttää sen suhteen, sillä iltaisin mieleni tekee NIIN PALJON suklaata, että siinä mussuttaessa saan hetkeksi ajatukset muualle

Taidankin lääkitä itseäni tänään jollain hömpällä ja suklaalla, jotta varmasti naamani kukkii siellä synnärillä ja näytän aivan rupisammakolta. :-))

Onneksi etupiha on taas lakaistu lehdistä ja kanervat näyttävät vielä elinvoimaisilta. Jospa ne selviävät hengissä sinne jouluun asti.


Ps. Aina kun mulla supistaa, niin mun maha muuttuu pyöreästä neliskulmaiseksi. Tuohon keskellä mahaa jää vielä sellainen hassu kuoppa. Kerroinkohan tämän jo?
Ukon kanssa naureskeltiin, että Titiuu tulee varmasti tämän perusteella vanhempiinsa ja on kiinnostunut fysiikasta, matematiikasta ja geometriasta ynnä muusta. (On meillä ja huvit..)

Pps. Seuraavan postauksen lupaan olevan marmatus-vapaa!


Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!