Vielä(kin) kasassa!

Fyysisesti vielä kasassa, mutta henkisesti vähän jo repeilen.

Tänään on tasan viikko laskettuun aikaan. 
Viikko on aivan liian pitkä aika, saatikka jos tämä menee vielä yli.
Kovasti kaikki sanovat, ettei se ainakaan yli voi mennä, kun kerran olen 5 cm jo auki ja supistuksia koko ajan. Itse en vain jaksa olla niin positiivisella mielellä. Kovasti yritän, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Lauantaista asti olen supistellut kipeästi, mutta epäsäännöllisesti.
Mimmiä käy sääliksi, sillä hän kysyy minulta koko ajan 
"äiti, sattuuko sinuun?"
"äiti, anna minä talutan sinut sänkyyn"
"äiti, voinko minä hieroa sinua?"
Minun rakas pieni tyttöni! <3

Tulispa multa vaikka ne lapsivedet, niin mua ei voisi enää käännyttää kotiin synnärillä. 
No, kai se pitää vain odottaa kärsivällisesti. Kunhan etsin mun kadonneen kärsivällisyyden jostain.

Mun puheenaiheet loppuu tähän ja toivon, että huomenna pieni imuroimisprojekti ja pyykkäyshommat sais masuun vähän vauhtia. Ja jos ei, niin tuleepa ainakin siistiä vähäksi aikaa. Pieni hopeareunus tälläkin pilvellä.

Pidelkää peukkuja, että seuraavaksi kirjoitan synnytyskertomusta!


3 kommenttia

 1. No voi harmi! Ja mä kun ajattelin että ei kuultais susta vähään aikaan ;) No kyllä se siitä, odottavan aika on pitkä. Jospa sä nyt et vaikka joutuiskaan huomenna siivoamaan, vaan ennen sitä alkais tapahtua :P? Ja ihana Mimmi, huolehtii mamista <3 Jaksamisia!

  VastaaPoista
 2. mä uhkailin että haarukalla tökin kalvot puhki jos ei vedet kohta mene. ja menihän ne :D tosin sairaalassa olin sillon :P mutta aamulla olisivat kotiin lähettäneet jos ei olis vedet menny tai muuten käynnistynyt synnytys.. ;)

  VastaaPoista
 3. Mahassa vielä pysytään ja tiukasti. Eilen tosin jo luulin Titiuun itse puhkasevan ne kalvot sisältäpäin. Tuli niin kovia iskuja, että sai olla vedet silmissä.

  Tänään on onneksi ihan hyvä päivä! Kohta murua rinnan alle ja ulos lenkille.
  Mimmi antoi mun nukkua jopa klo 9 asti, kun yöllä en saanut millään nukuttua. Nyt jaksaa heittää pienen lenkin! :-)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!