Luvassa hyvä viikonloppu

Tänään on luvassa kiva päivä. Ainakin jos suunnitelmiin on uskominen.

Tämä perhe hilpasee päivällä elokuviin katsomaan Nalle Puhia. 
Äiti on reissusta innoissaan, Mimmille leffailu tulee yllätyksenä ja suureksi ihmetyksekseni ja onnekseni Ukkokin lähtee mukaan! Mieheni ei lähde mielellään minnekään missä on yli kymmenen ihmistä - ellei ole aivan pakko (esim. kauppareissut). Ymmärrän kyllä miestäni, sillä en itsekään viihdy kaupungilla muutamaa tuntia pidempää. 
Pitäisiköhän meidän muuttaa metsän keskelle ja ryhtyä erakoiksi? Sellainen elämä voisi sopia meille ihan hyvin tai ainakin Ukolle se sopisi kuin nakutettu. Jos sitten mummoina ja pappoina hankimme pienen piilopirtin ja viljelemme omaa maata ja käymme jossain kylänpahasessa ostamassa maitoa ja leikkelettä. :-)
Ainiin, onhan meillä se mökki.. Mutta kun siellä on se ulkohuussi ja sen verran ole kaupunkilaistyttö, että kaipaan viemäröintijärjestelmän mahdollistamaa sisävessaa.. Pattitilanne. ;-D

Olen niin hyvällä mielellä tulevasta päivästä! 
Ja se jos mikä on mukavaa vaihtelua hormonimyrskyjen ja "pienen" väsymyksen jälkeen. Pikkasen nimittäin nuo katkonaiset yöt ja Vaahteramäen Eemeli käyvät voimille. Onneksi ei ole enää kuin kolmisen viikkoa laskettuun aikaan ja kohta valvotaan sitten Titiuun kanssa. Niin että kumpaan onkaan kivempi herätä - pissahätään ja isoon mahaan vai koliikkia itkevään vauvaan? (vitsi vitsi) :-)
En malttaisi odottaa enää tippaakaan Titiuun näkemistä!!

Ennen elokuvia viemme Mimmin jätskille ja mukaamme elokuvareissulle lähtee kaasoni ja hänen tyttönsä, joka on Mimmin sanojen mukaan hänen paras kaverinsa. Toiveissani on myös kipaista Tiimarissa, jotta pääsisin hipelöimään kaikkia joulukorttitarvikkeita. 

Kohta olisi tarkoitus tehdä vähän lohisoppaa ja nauttia kerrankin aurinkoisesta syyspäivästä. Eilinen tuuli ja tuiverrus läiskäsi ikkunoihin jykevästi kiinni muutaman koivunlehden. Eipähän tarvitse itse laittaa ikkunakoristeita, sillä luontoäiti on hoitanut sen puolestani.

Hyvää viikonloppua kaikille!
Jään nauttimaan tästä euforisesta tilastani, sillä arki ja työt koittavat taas maanantaina.

Ps. Naapurin vanha pariskunta toi meille eilen croisantteja yllättäen ja niistähän riitti aamupalallekin. Kylläpä ne maistuivatkin hyvälle luonnojogurtin ja ruusuteen kanssa.2 kommenttia

  1. Kivoja viikonloppusuunnitelmia ja ihana croissant-aamiainen! :)
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, samoin!

    Suunnitelmat menivät putkeen ja nyt kyllä väsyttää. Seuraava elokuvaretki taitaa mennä vähän pidemmän ajan päähän, mutta onneksi otettiin ilo irti tästä reissusta. :-)

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!