Kurkistus "Muumitaloon"

EN ole mikään sisutaja, mutta olen joten kuten saanut kivoja ja omaa silmää miellyttäviä yksityiskohtia kotiimme, jotka ajattelin nyt jakaa täälläkin. Noita sisustusblogeja katson vihreänä kateudesta ja toivon hiljaa mielessäni, että vielä joskus meilläkin näyttää tuolta. Kunhan Ukko ensin hankkisi meille verstaan, jossa voisi ahertaa kaikkien kivojen löytöjen parissa. Ja kunhan lapset kasvaisivat tarpeeksi isoiksi ja koti pysyisi siistinä suurimman osan päivästä. Ja kunhan olisi rahaa ja silmää sisustaa.. Tyydyn tällä hetkellä omaan yksinkertaisesta värimaailmasta koostuvaan yksinkertaiseen, mutta toimivaan kotiimme. Kirjoitin aluksi, että kotiini.. Jotenkin lipsui mielestäni, että täällähän asustaa muutama muukin henkilö. Äitiysdementiaa pahimmillaan?

Tästä täytyy kai tehdä joskus ehkä hamassa tulevaisuudessa osa 2, sillä yhtään kuvaa ei nähtävästi ole keittiön puolelta. Ei sillä, että siinä olisi jotain vikaa, mutta en oikein osannut päättää, että otanko tosta puuropurkista vai jauhopussista kuvan. Pihaltakaan ei ole todistusaineistoa, mutta siellä näyttääkin joko koko ajan märältä ja sotkuiselta, tai sitten en vain saa aikaiseksi ottaa hyvällä säällä kauniiden lehtien maatessa nurmella kuvaa. Se osa 2 jää vielä mietintämyssyyn hautumaan. Ehkä sitten joskus.

Hope you like it! :-)

Eteisessä minulla on oltava muistitaulu, johon yleensä merkkaan kuukauden tärkeimmät menot. Tämän lisäksi minulla on muistutukset puhelimessa, pöytäkalenterissa ja seinäkalenterissa. Tämä kertoo kai jotain muististani..

Liitutaulun enkelit.

Olohuoneen kirjahyllyllä nököttää kolme nukkea, jotka ovat äitini äitini äidin "perintöä". Hän on siis vielä elossa, mutta vanhainkodissa.

Lisää kirjahyllyn täytettä. Tulevan kaasoni/Titiuun syli-kummin Saksan tuliainen Mimmille. Tästä peltihyrrästä lähtee niin kova meteli, ettei sitä viitsi millään kuunnella. Hyi äiti ja isi..

Olohuoneen televisiotasolla kynttilälyhty on saanut uuden viran. Laitoin lyhdyn sisälle ulkovalosarjan, joka tuo kivasti pientä valoa iltoihin.

Olohuoneen nurkassa nököttää seinähyllyt, jotka eivät ole vieläkään päätyneet seinälle. Nyt ne ovat nurkassa johtoviidakkoa peittämässä.

Rakastan tätä arkkua ja sen sisältöä. Täällä nimittäin säilytän kaikki hääkoristeet. Ei ole ehkä maailman paras idea tuoda tähän pöydälle mitään juomia..

Olohuoneen lamppu, jota parimetrinen Ukko vihaa, sillä hänellä kolisee pää tähän jos ei osaa varoa. Itse pääsen tämän alta leikiten. Lyhyyden hyviä puolia.

Toinen esine, josta Ukko ei välitä, on Partyliten IHANA kynttilä"vaasi". Tuikkukipoksikaan tätä ei voi enää koonsa puolesta kutsua.

Lempi"nurkkaus" olohuoneessa.

Mimmin huoneen seinää koristaa sisustustarrat.

Yksityiskohta Mimmin huoneesta.


Mimmin leluarkku.

Tämän Mimmi ryösti minulta ja nyt hän säilyttää tässä pehmolelujansa.

Minun koru- ja rojurasiani. Hintava oli, mutta kun oli pakko saada.

Ukon ja minun sängyn päätyä koristaa tälläiset sisustustarrat.


1 kommentti

  1. AAa ihania ihania ihania! :D Mä kanssa katson aina sillon tällöin jotain sisustus blogeja, mutta ne alkaa vaan ärsyttää just sen takia, että joku on saanu niin ihanan kokonaisuuden aikaan jne.. Mut kivoja yksityiskohtia löytyy kyllä teidänkin kodista, i like!

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!