Äiti ja Mimmi askartelee

Pistin tuossa joskus aikaisemmin kuvaa siitä Marimekon Nanuk-kankaasta ja mietiskelin mitä kaikkea siitä voisi tehdä. Huomasin, että Titiuun vaunuista puuttuu väriä ja vauvalta mieltä aktivoiva lelu (aivan kuin isosisko ei pitäisi huolen siitä, että vauva ei saisi tarpeeeksi virikkeitä). 
Ajattelin tehdä pienen lelukaaren, ja sydämien sisään pistin muutaman kulkusen ja pumpulia. Nuo lelut -vai mitkä lie - eivät ole mitään maailmaa järisyttäviä, mutta paremmat nämä varmasti ovat, kuin jotkut yli kympin maksavat muovilelut, jotka päätyvät lopulta kirpparille. Ukkokin jopa huomioi tekeleeni ja sanoi, että tämähän on paljon parempi kuin mikään muovihökötys. :-)
Kyllähän minulla kävi mielessä, jos tuohon narulle lisäisi vielä puuhelmiä tai vastaavia. Mitä mieltä olette?


Myöhempi lisäys
 Puuhelmiä löytyikin omasta takaa ja kyllä tuo kieltämättä näyttää vähän paremmalta noiden helmien kanssa. Ja nähtävästi sydämet vaihtoivat paikkaa tuossa askarrellessa, mutta hällä väliä. :-)

Mimmin ja minun viime viikkoisen uimareissun päätteeksi suuntasimme halpalaan ja löysin sieltä kivoja askartelupaketteja. Hinta oli vaivaiset 3 euroa, joten otin yhden ylimääräisen jemmaan pahan päivän varalle. Mimmi sai kerrankin ihan itse väkertää ja liimailla (äiti auttoi lopuksi ihan vähäsen) ja lopulta Mimmi, isi ja äiti saivat omat kukkasensa. Minun oma kukka käskettiin laittamaan laukkuuni ja Ukon piti ottaa oma kukka työpaikalle. Kukat olivat paketissa valmiiksi leikattuina, joten muuta ei tarvinnut tehdä, kuin liimata osiot yhteen ja lisätä noita "kiilteitä", niin kuin Mimmi niitä kutsui.

Sininen kukka on Mimmin, vihreä/v.punainen Ukon ja valkoinen/oranssi minun.


Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!