Maistiaisia remontin keskeltä

Laitan tänne blogin puolelle muutaman kuvan nukkekodin remontista. Pistäkäähän mielipiteitänne tulemaan, mutta muistakaa kuitenkin, että tämä on vasta alkutekijöissä. :-)

Keittiö.

Keittiön yksityiskohtia.

Makuuhuone.

Makuuhuoneen yksityiskohtia. Tuo tuossa ikkunan vieressä esittää peliä. :-)

Lisää makuuhuoneen yksityiskohtia.

Leikkasin makkarin tapetista ylimääräisiä kukkia, jotka liimasin  jälkikäteen seinälle.

Kylpyhuone.

Tämäkin viikonloppu meni aivan liian nopeasti, arjen ei haluaisi millään tulevan. Parasta tulevassa maanantaissa kuitenkin on kerho ja illalla saan tapattaa aivosolujani Sinkkuelämän parissa. Tänään vielä kuljen kotosalla pierukalsareissani, tukka pystyssä napostellen pitkin päivää. Ihana laiskuus.
Jotain pientä olemme lorvikatariksen aiheuttamasta laiskuudesta huolimatta tehneet Titiuuta varten: toimme sängyn sisälle odottamaan kasaamistaan ja turvakaukalon lähtövalmiiksi komeroon. Ensin minun kuitenkin täytyy hieman siistiä kaukaloa Mimmin jäljiltä. Titiuun vaunutkin haetaan ensi perjantaina! Vauvan tulo on yhä konkreettisempaa, kun vaatteeita ilmestyy hyllylle ja tavaroita nurkkiin odottamaan. Se tietää myös häidemme lähestymistä ja niidenkin asioiden hoitoa vielä ennen kuin kolmesta tulee neljä. :-) Mitenhän saan kaiken valmiiksi, tai ainakin hyvälle mallilleen?

Nyt jatkan sängyssä löhöilyä ja nautin omasta rauhastani, kun Ukko vei Mimmin musisoimaan. Kummatkin saavat purkaa ylimääräistä energiaansa rumpuihin ja kitaran rämpyttämiseen. 

Mikä on teidän sunnuntai-reseptinne?

Aurinkoista päivää kaikille. :-)


4 kommenttia

 1. Kiitos! :-)

  Olohuoneesta on tarkoitus tehdä enemmän tyttömäinen ja tietysti käyttää pinkkiä! :-)
  Muut huoneet on ehkä vähän enemmän modernia ja äidin makuun olevia. Pitäisi muistaa, että tämä nukkekoti EI tule äidille omaksi. :-D

  VastaaPoista
 2. Tosi kivasti oot sisustanut ja rempannut nukkekotia!! Siitä tulee hieno. Meillä sunnuntaisin usein hengellistä ohjelmaa ja sitten kyläillään tuttujen kesken. Aamulla yritetään jaksaa ulkoilla ja tehdä tavallista parempaa ruokaa tai sitten käydään mummulassa syömässä, jos kutsu käy ;) Ihanalta kuulostaa teillä Mimmin ja iskän yhteinen harrastus eli musisointi. Varmaan molemmat nauttii!

  VastaaPoista
 3. Nyt on kaikkien huoneiden pinnat uusittu ja seuraavaksi alkaa verhojen ja muiden juttujen teko. Eilen oli pakko saada tehtyä se olohuoneen seinä valmiiksi, jotta pääsen siitäkin. Se oli kieltämättä vähän haastavaa puuhaa, mutta nyt näyttää ihan hyvältä. Voisinkin laittaa lisää kuvia tulemaan. :-)

  Me käydään Mimmin kanssa välillä vauvakirkossa. Niitä järjestetään harmikseni kuitenkin aika vähän kysyntään nähden. :-/

  Ukko on harrastanut musiikkia koko ikänsä, joten olen todella mielissäni, että siitä on tullut hänen ja Mimmin yhteinen harrastus. Äiti saa levätä ja Mimmi purkaa energiaansa. :-) Ja ihmeen hyvää treeniksellä käynti tekee Ukollekin. Aivan kuin kotiin tulisi aina uusi mies, kun hänkin on päässyt oman harrastuksensa pariin.

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!