Inspiraatiota etsimässä

Kaivelin ja siistin vähän ompelu- ja nukkekotitavaralaatikkoa. Kovasti olisi mistä tehdä ja väkertää, mutta tällä hetkellä aika tuntuu menevän ihan kaikkeen muuhun. Inspiraatio on kadoksissa, mutta ehkä se on välillä ihan hyvä. Eilen illalla kävin jo kymmeneltä unille ja ai että sitä tunnetta aamu seiskalta, kun jaksoin ihan hyvin nousta Mimmin kanssa vessaan. Yleensä laahustan silmät sirillään ja kankeana, jos minun täytyy nousta "aikaisin". Oma vikahan se on, jos valvoo. Onko kukaan muu huomannut, ettei malttaisi käydä nukkumaan? Johtuukohan tämä vain tästä raskaudesta ja siitä ns. pesänrakennusvietistä? :-)

Tänään hain vihdoin vihkisormukseni kotiin lipastonlaatikkoon kuumottamaan. Kävelin hetken ympäri taloa molemmat sormukset sormessani. Onneksi kukaan ei nähnyt haahuiluani. Olisin ollut varmasti aika huvittava näky, kun kävelin katse vasemmassa kädessäni ja käteni heilui vieressäni kuin milläkin prinsessalla. :-D Luultavasti vihkisormuksen ensihuuma kaikkoa nopeasti vihkimisen jälkeen, mutta onhan sitä kiva vielä ihastella, kun se on vielä niin uutta ja ihanaa.
Kävin myös otattamassa itsestäni uuden kuvan ajokorttiin, sillä otan Ukon sukunimen, joten täytyy uusia noita kortteja ensi vuoden alussa. Miten ne passikuvat näyttävätkin niin tylsiltä. Jos niissä saisi edes vähän hymyillä, niin kiva olisi. Toisaalta, eihän sitä ajokorttia onneksi ole tarkoitus esitellä jokaiselle vastaantulijalle. 

Vielä saan olla 1,5 tuntia yksin kotona, kun Ukko on töissä ja Mimmi hoidossa. Taidan tästä kohta hakea jääkaapista vähän itse tehtyjä pinaattilettuja ja kaivaudun sohvalle jonkun hömppäohjelman seuraan.

Ennen sitä jaan muutaman kuvan laatikoiden kätköistä.

Nukkekodin keittiöön tavaroita

Nukkekodin ulkopuolelle tulee näillä näkymin ikuinen syksy. Minusta syksyn värit ovat ihania! Toinen suunnitelmani on sellainen, jossa nukkokodin ulkoseinää pitkin vaihtuu liukuvasti kevät-syksy-talvi-kevät.

Potentiaalisia seinäkoristeita nukkekotiin. Ainakin tuo pieni liitutaulu tulee seinälle ja nuo pienet "peilit". Muut ovat vielä harkinnan alla.

Nukkekodin katto maalataan vaaleanpunaiseksi. Kuinka omaperäistä :-)

Tässä on seuraava ompeluprojektini. En tosin vielä tiedä mitä kaikkea tästä kannattaisi ryhtyä tekemään. Kääntökassia olen harkinnut, sillä Mimmi omi pehmoleluillensa sen aiemmin tekememäni ison kääntökassin. Jonkin meikkipussukan tuosta voisi myös tehdä?
Kuosi Teresa Moorhousen suunnittelema Nanuk
Nyt käperryn sohvalle lihottamaan itseäni (neuvolassa ei ihan vielä paukkunut se 12kg raja). Mitä muuten olette mieltä niistä neuvolakuulumisia-postauksista? Turhia? Kivoja? Kannattaako minun sellaisia enää tehdä, vai laitanko kuulumisia tulemaan? :-)

Ps. Tässä on nyt ne minun ihka ensimmäiset leivät!
Mimmi hoiti koristelun ja viimeistelyn. Näköähän näillä ei ole, mutta makua senkin edestä! Näihin leipiin on tehty juuri. Hieman jännitti aluksi, kuinka onnistun, mutta hyvää tuli! :-)
Viikonloppuja!!


3 kommenttia

 1. Voi mitä ihania söpöjä tavaroita nukkekotiin!! Muuten ne "jälkeen"-kuvat on tosi makeita! Ihmettelen vaan, miten ikinä raaskit antaa nukkekotia leikkeihin? ;)
  Kuten huomaat näistä kellonajoista, muillakin on tapana jäädä roikkumaan hereille, vaikka järkevintä olisi painaa pää tyynyyn. Aamulla väsyttää sitten ja ekana miettii, missä välissä ehtisi ottaa päikkärit. Ja vastaushan on aina sama: ei missään välissä. Mutta tätä tää äitiys on, ja näistä hiljaisista illoista on vaan otettava ilo irti! Samoin kuin niistä äänekkäistä aamuista. Se vaan ei ole niin helppoa, aina.

  VastaaPoista
 2. ...Ja piti vielä sanoa, että tää sun blogi on tosi ihana ulkoasultaan!!

  VastaaPoista
 3. Mimmi taitaa saada minusta vakituisen vieraan nukkekotiin. Toivottavasti se pysyisi suht hyvässä kunnossa, jotta siitä voi nauttia sitten jopa lapsenlapsetkin. Aina voi toivoa. :-)

  Itse kävin jo eilen illalla kymmeneltä nukkumaan, vaikka yleensä kukun sinne kahteentoista. Aamulla sitten väsyttää ja urakalla. Itseäänhän se pitää syyttää, mutta kun ei malttaisi käydä ajoissa nukkumaan. Omasta ajasta täytyy nauttia, vaikka sitten "pienen" univelan uhalla!

  Päätin, että tämä ulkoasua saa olla nyt blogilla, vaikka kuinka tekisi mieli käydä tuunaamaan sitä. Tuolta samasta paikasta löytyi aivan ihania jouluisia taustakuvia ja joulukuun kunniaksi sitten vaihdan hetkeksi ulkoasua. :-)
  Minulla on tapana kyllästyä tietyn ajan päästä esim. huonekalujen järjestykseen ja Ukko on helisemässä, kun haluaisin vaihtaa vähän järjestystä.
  Vaihtelu virkistää! ;-)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!