Lauantain satoa.

Hei taas!

Kahtena yönä peräkkäin elämäni toinen mies on tehnyt mulle oharit.. nimittäin Nukkumatti! Yötä ovat menneet noin kuuden tunnin hirsien vedolla ja muuten pyörien ja ähisten sängyssä. Yöllä särkee ja kolottaa selkää sekä vatsaa. Eilen marisin Ukolleni, että miten näin pieni vatsa voi aiheuttaa näin paljon kipua. :-D Eihän se tietenkään Titiuun vika ole, että koskee. Vähän vaan vetää mielen matalaksi, kun ennen sammuin vaivatta jo ennen kuin ehdin kymmentä lammasta pidemmälle laskea, mutta nyt täytyy lisätä muutama nolla laskuihin mukaan. Ja se kipu..

Aamulla heräsin jo 6.30. Kuinka ihanaa! Yritin kääntää unettomuuteni voitoksi ja nautin hiljaisen talomme keittiössä teetä ja omenaa. Sain aamulla olla ihan itsekseni jopa kaksi tuntia. Titiuukin tietysti nukkui nätisti, kun minä nautiskelin rauhastani. Tunnin päästä alkoi jo tuntua orvolta, koska yleensä heräämmä Mimmin kanssa samaan aikaan. (Ja Ukkohan vetää unta palloon viikonloppuisin, kun me jo nousemme).


Laitan lisäksi muutaman kuva eilisistä leikeistä. Muutaman tunnin lattia-askartelu kostautui sitten koko loppupäivän (ja yön) kestäväksi selkäkivuksi. Seuraavaksi vuoraan lattialle itselleni pehmeän alustan ja heitän itseni pitkäkseni. :-)


Mimmiä ei kauheasti kiinnosta prinsessaleikit. Mieluiten hän ahertaa legojen tai junaradan kanssa. Mutta kyllä meidän tytöstä löytyy toisinaan se "girlie girl". Esimerkiksi Mimmin vauva on hänelle todella tärkeä ja muutama ponikin löytyy lelulaatikosta, jotka pääsevät välillä haukkaamaan happea.

Jotta tämä postaus olisi mahdollisimman sekava, niin laitan muutaman kuvan tämän päivän ompelutöistä. Joukosta löytyy myös yksi vanha tekele.

Mimmin vauva sai nyt kunnon petivaatteet. Sydänkangas on (arvatenkin) äidin valitsema ja Mimmi halusi välttämättä vauvalla kisutyynyn. Vauvan vieressä makaa kisu(n pää). Kai tunnistitte? :-D


Eli tuossa on patja, peitto ja tyyny vauvansänkyyn.

Tänään aloitin myös tekemään Mimmille omaa kangaskassia. Kassi kaipaa vielä sangat. Vertailukohteeksi otin kuvan omasta kangaskassistani, joka on tehty samoihin aikoihin, kuin se Mimmin sohva ja tyynyt. Ja nyt jopa löysin tuosta kankaasta sen nimenkin.


 Eli kangas on Sanna Annukan vuonna 2008 suunnittelema "Kanteleen kutsu".

Vielä täytyy mainita, että todella kiva huomata blogillani olevan jo NELJÄ lukijaa! Huikeaa! Kiitos paljon. :-) Muutama uusi tuttavuuskin löytyy joukosta, joiden blogeja en ole aiemmin lukenut. Täytyykin tämän postauksen jälkeen tutustua niihin paremmin.

Minkälaisia raskauksia teillä on ollut? Kuinka teillä vietetään viikonloppuja?


2 kommenttia

  1. Täytyy vastata ajan kanssa noihin kysymyksiisi raskauksista ja viikonlopuista. Ajan kanssa.. Koskahan sitä olisi kolmen lapsen äidillä? :) Mutta lupaan ainakin yrittää..

    VastaaPoista
  2. Minulla ei aina tunnu riittävän aika, vaikka jaloissa pyörii vielä vain yksi napero. Onneksi on viikonloput, jolloin saa paremmin hengähtää. :-) Mutta joskus yksin saattaa tuntua, että menisipä aika nopeammin, niin pääsisi taas olemaan perheen kanssa. Ristiriitaista. :-)

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!