Alkusanat!

Heippa,

pitkän pohdiskelun ja itsetutkiskelun jälkeen, päätin kokeilla luonnistuisiko minulta blogin kirjoittaminen. Toivon, että tämä projektini saa tuulta alleen, sillä olen itse innokas blogien lukija. Tietysti olisi myös mukavaa jos herättäisin kiinnostusta edes muutamassa lukijassa. :-)

Olen 20+ äiti ja kotirouva. Esikoisemme "Mimmi" on syntynyt vuonna 2008 ja odotamme toista pakettiamme "Titiuuta" syntyväksi Lokakuun lopulla. Kaiken touhun keskellä suunnittelemme samalla häitämme, jotka vietetään uudenvuodenpäivänä. Yhteiseloa mieheni ,"Ukon", kanssa on kertynyt jo/vasta viitisen vuotta.
Iltaisin kulutan aikaani ompelukoneen ääressä, askarrellen (varsinkin nyt häitämme varten), kynttilän valossa istuen kuuman kaakaon kanssa ja elämän menoa ihmetellen. Intohimoihini kuuluu myös ruoanlaitto. Olen perheemme ainut kasvissyöjä (kananmunaa, maitotuotteita ja kalaa nauttiva sellainen), joten kokemusten ja reseptien jakaminen tämänkin saralla olisi kiva lisä.

Tarkoituksenani on purkaa sydäntä, jakaa pieniä väkerryksiäni kanssanne (ompelu- ja askartelutöitä) ja puhua pölpöttää milloin mistäkin. Kuvia olisi myös tarkoitus lisäillä, mutta suojaten mieheni ja lapseni yksityisyyttä. Joten luultavasti keskityn postailemaan kuvia kätteni töistä. (Ehkä jopa saatan innostua laittamaan kuvia pieneksi "haukutusta" vatsastani). Jos joku vaikka lohduttaisi minua ja kertoisi, että se on ihan hyvän kokoinen.

Jättäkää puumerkkinne käynnistänne, kiitos! :-)
Ajatusten jakaminen toisten kanssa on osin tämän projektini tarkoitus. Ja auttakaa ihmeessä miestä mäessä, sillä olen keltanokka tämän bloggailun suhteen. Parantelu ehdotuksia, postausideoita ja risuja ja ruusuja jättäkää kommenttiboksiin.

Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!